Skæremaskiner

Er du i tvivl om du skal vælge elektronisk eller hydrauliske skæremaskiner, så er det hos os du får den, bedste rådgivning. Vi hjælper dig frem til den bedste beslutning Vi forhandler både nye og giver gamle maskiner nyt liv. Skæremaskiner til ethvert behov​

Håndskæremaskiner

Se vores udvalg af manuelle hånskæremaskiner. ideelle til små kontorer og hobbyværksteder.

Rulleskærere

Se vores udvalg af manuelle rulleskæremaskiner. ideelle til små kontorer og hobbyværksteder

Elektriske skæremaskiner

Se vores udvalg af elektriske skæremaskiner ideelle til mellemstore kontorer og print-shops

Elektriske/hydrauliske skæremaskiner

Se vores udvalg af professionelle skæremaskiner

EuroCutter

EuroCutter Skæremaskiner De nye EUROCUTTER® Skæremaskiner er meget robuste og kraftfulde skæremaskiner med lang levetid på grund af maskinens konstruktion, som er opbygget i en støbejernkonstruktion kombineret med brugen af præcisionsenheder til baglandet, og knivdrevet sikre en effektiv og økonomisk langsigtet investering. EuroCutter leveres som standart 800mm, 920mm, 1150mm, 1370mm samt 1760mm, desuden kan der leveres special skæremaskiner fra 1800 til hele 4000mm.

Den nye EUROCUTTER® SP3 guillotineserie med 800 mm arbejdsbredde i 4 forskellige henrettelser.
EUROCUTTER 800 M SP3 med 10,4 “Farvemonitor, dataindgang via integreret tastatur,
EUROCUTTER 800 TM SP3 med 10,4 “Farve berøringsskærm – Skærm, dataindgang via berøringsskærm eller integreret tastatur,
EUROCUTTER 800 SM SP3 med 15 “Farve skærm, dataindgang via integreret tastatur,
EUROCUTTER 800 TSM SP3 med 15 “Farve-touchscreen – Monitor, dataindgang via berøringsskærm eller integreret tastatur.

Robust, kraftfuld og lang levetid på grund af stramme og spændebestandige maskinrammer og brug af præcisionsenheder til baglæns positionering, knivdrev og guidances. Effektiv og økonomisk på grund af høj klemmeåbning, hurtig bakmålerhastighed samt hurtig og hurtig knivskifte.

Høj præcision på grund af gensidig lineær baglæns vejledning og præcisionskugleskrue til positionering af bagspidsen.
Højeste sikkerhed EUROCUTTER® SP3 guillotiner er konstrueret i henhold til CE-maskinens bygningsforskrifter og garanterer højeste sikkerhed
Nem at bruge med moderne og klart arrangeret betjeningspanel. Symboler er konsekvente, ukomplicerede og selvforklarende. Herunder formatprogrammering og skæreboks ejektor.

Køb / Leasing

Downloads

Polar

Skæremaskiner Ingen skæremaskine holder længere end en Polar...! Netop derfor garanterer Polar-fabrikken reservedelslevering i 25 år fra sidst solgte serieproducerede maskine. Det kan ingen anden leverandør matche.

 

For at lette udfasningen tilbagekøber vi din Polar-maskine og/eller giver rabat eller ekstraudstyr med i handlen ved køb af ny maskine.

Få et godt tilbud på udskiftning.

 

Lige nu et special tilbud på Polar D 80


Kun.  245 000 kr

Køb / Leasing

Downloads

Grafcut

Sortimentet består af elektriske og hydrauliske skæremaskiner til digitale og offset- og kopimaskiner. Grafcut leverer maskiner fra en skærebredde på 52cm op til 73cm, som alle har intuitiv berøringsskærm.

GRAFCUT 73

High-power elektrisk papir guillotine. Knivlængden 730 mm. Beskærer op til 80 mm papir. Bagborddybde 552 mm.

Bagborddybde 730 mm. Minimum 25 mm. Mål 1797 x 1666 x 1370. Vægt 510/670 kg. 380V. En mekanisk presse.

Mekanisk kompressionstryk opsætning, præ-kompression med ben. Indstilling af digital størrelse. Digitalt programmerbar (100 programmer). LCD-berøringsskærm farvedisplay. Klippeindikator. Arbejdsbord er lavet af rustfrit stål.

Den optiske skærelinje belysning. Sættet indeholder: ekstra kniv og ekstra skære lath (5 stk) og sideborde. Valgfrit vakuumbord.

Køb / Leasing

Downloads

Rigo

E-cut elektromekaniske skæremaskienr er et effektivt valg til små og mellemstore trykkerier. En forbløffende skæring, sammenlignet med andre i samme klasse. HYDROCUT er en hydraulisk skæremaskine som er velegnet til digitale trykkerier.

Køb / Leasing

Downloads

Shopping Basket