Optagermaskiner

Col-Tec Collating Technology er en af de førende leverandører indenfor optagningssystemer.
Noget af det vigtigste at formidle i forbindelse med Col-Tec’s produkter, er den store fleksibilitet og de næsten uanede muligheder for tilpasning til den enkelte produktion.
Det betyder at anlægget sammensættes helt efter kundens specifikationer, det kan være til de mindre produktioner som de helt store og evt. med hæfte-, false- og trim sektioner. Utallige muligheder for kundetilpasning eller standard løsninger.
Multiplex systemet som er en tilvalgs mulighed til relativ små penge, som på få minutter muliggøre en fordobling af antal stationer, eller en fordobling i arkstørrelsen.
Col-tec har ligeledes specialiseret sig i fremstilling af optagersystemer specielt velegnet til håndtering af falsede læg og andre vanskellige produkttyper. F.eks. kan feederene som en uniq feature ”tiltes” for tilpasning af ujævne stakke.

Vi kan også tilbyde forskellige former for optagerløsninger fra den anerkendte tyske BUSCH koncern, der fremstiller gennemtestet kvalitetsmaskineri til den grafiske Industri.
Her snakker vi ligeledes modular konstruktioner fra 6 stationer og op, high-eller flat pile design, stand alone eller f.eks. i kombination med hæfte-, false- og trim sektioner.

Se mere information i gallerierne nedenfor, og kontakt os for yderligere oplysninger.

Optagermaskiner – Col-tec

Optagermaskiner – Busch