Grafiske Maskiner

Hos Rich Ebbesen har vi mange års erfaring, i den grafiske branche.Vi formidler og reparere alt inden for grafisk efterbehandligs udstyr og maskiner.

Se vores store udvalg af bl.a. Skæremaskiner, Bookletmaskiner, Limbindere, indbinding og mere til.

Limbindere

Vi har nok Danmarks største erfaring og viden om Limbindere, lige fra den lille kontorbinder og til maskiner for industriel bogproduktion.
Til danmarks bedste priser. Er du i tvivl om du skal vælge EVA hotmelt eller PUR, får du bedst rådgivning

Bookletmakers

På booklet siden kan vi tilbyde et bredt spekter, startende med en let betjent hæfte-false enheder som er velegnet til kontor, forretninger, skoler mv. Men også in-line løsninger med 24 stationers optager, hæfte-fals, forkants- eller 3 side trim, squarepres og udlæg.

Skæremaskiner

Er du i tvivl om du skal vælge elektronisk eller hydrauliske skæremaskiner, så er det hos os du får den, bedste rådgivning. Vi hjælper dig frem til den bedste beslutning Vi forhandler både nye og giver gamle maskiner nyt liv. Skæremaskiner til ethvert behov

Flatbeds

Vores erfaring igennem mange år, viser et Flatbed, ikke bare er et flatbed. Vores leverenedør er håndplukket, og vi har i samarbejde fundet ud af, hvad kunderne lægger vægt på. Vi er parate til at hjælpe dig til netop din løsning. Kvaliteten fås bare ikke bedre end os Vroller

Falsemaskiner

Er bare et af vores specialer, og uanset om der er tale om Cyklos, Duplo, Dumor, Multigraf, Martin Yale, mfl. så vil vi altid kunne give jer en rådgivning i hvad der ville være bedst for netop jeres produktion, uanset om vi taler om nye eller har vi også brugte maskiner på lager. Vi er altid klar med et tilbud

Indbinding

Vi kan stolt sige, ingen er bedre end os, når det gælder indbinding, og maskiner til indbinding. Vi er absolut Danmarks førende hvad enten det gælder spiralisering, wire, tape eller indbindings maskiner til alle kontorer og produktionsvirksomheder. Uden sammenligning, har vi også Danmarks bedste priser.

Transportbånd

Affalds transportører til alle former for efterbehandlingsudstyr som producerer papiraffald. Dette transporteres automatisk fra lavt niveau til affalds container. Kryds transportører kan ved behov fuldende en effektiv og rationel arbejdsgang i affaldshåndteringen.

Foliepakkere

Vi forhandler et bredt udvalg af foliepakkemaskiner fra flere anerkendte producenter. Små til mellemstore maskiner MINIPACK-TORRE. Større maskiner med højere produktions hastigheder finder du i KALLFASS.

Oliet/nitte maskiner

Vi tilbyder
nitte- og olietmaskiner til kørekort, pas. Olietmaskinerne er tilgængelige i mange varianter fra små bordmodeller til store Industrimodeller.

Banderolering

Busch banderoleringsmaskiner er fremstillet i Tyskland i gennemført kvalitet for rigtig mange års problemfri drift. Vi hjælper med at finde den rigtige løsning til deres maskine, alt efter økonomi og produktion.

Kachering

Rich. Ebbesen er indbegrebet af kacheringsmaskiner. Vi har været banebrydende i denne nye forædlingsform, og vi leverer maskiner til alle behov, fra den mindre printshop til store trykkerier og lamineringshuse.

Hjørnerundere

Runde hjørner er et krav til mange trykte opgaver, og nærmest et ”must” til visitkort-produktion. Her finder du et udvalg i hjørnerundere, fra manuelle håndbetjente, til elektriske dobbelt-hjørnerundere.

Tællemaskiner

Skal du have en tælle maskine, så skal du vælge den italienske B.Matic. B.Matic er førende på markedet, hvad enten vi taler om sikkerheds-tælling til Bank og Casino (penge), eller til den grafiske produktion, med enten palle, stander, strimmel eller indskyder maskiner.

Hæftemaskiner

Et stort udvalg af hæftemaskiner til læder, stof, papir, pap, plastik og meget andet, vi har 108 års erfaring og viden i hæftemaskiner, lige fra den lille kontormaskine og til de store anlæg med industrielle hæftehoveder. Er du i tvivl om du skal vælge, så får du bedst rådgivning hos os.

Makulering

Makulering er en meget individuel beslutning, derfor har vi sat os ind i de nye GDPR regler, og kan hjælpe dig til, at træffe den rigtige beslutning for netop deres individuelle behov. Vi hjælper med defineringen, og tilbyder makulerings-maskiner med højeste sikkerheds niveauer til følsomme dokumenter fra Advokater, Revisorer og lign. samt til Forsvaret, Staten og Kommunerne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af vores mange tilbud på maskiner og forbrugsvarer

om os