False & Bukkestregs
maskiner.

Er bare et af vores specialer, og uanset om der er tale om Cyklos, Duplo, Dumor, Multigraf, Martin Yale, mfl.

Vi vil altid kunne give jer en rådgivning i hvad der ville være bedst for netop jeres produktion, uanset om vi taler om nye eller har vi også brugte maskiner på lager. Vi er altid klar med et tilbud

GUK

Guk har efterhånden sat sit navn på de helt store kartonage og emballage virksomheders nr 1, på deres ønskeliste. GUK leverer maskiner i topkvalitet inden for alt med emballage at gøre. så står du med en medicinal virksomhed der skal ha lavet indlægssedler er det nok GUK der er første valget. Brochurefoldning, æskelimning og komplette samleautomater er hvad du kan finde hos GUK.

Kontakt os for ydeligere information

Køb / Leasing

Downloads

Morgana Autocreaser

Morgana Autocreaser eller Digifold linjen er også en af de ideelle valg inden for fals og bukkestregs maskiner. Vi fører en lang række af deres løsninger, og anerkender i stor stil deres kvalitet.

Kontakt os for ydeligere information

Køb / Leasing

Downloads

Cyklos

Paperfolder CFM 600 fra Cyklos er en perfekt maskine til de mindre printshops eller kontorer hvor det kniber med pladsen.

Meget effektiv maskine til papirfoldning op til A3-størrelse. Nemt manipuleret enhed giver brugerne mulighed for at lave så meget som 6 typer af folder. Sammenlignet med mindre CFM 500 er CFM 600 udstyret med mange nyttige funktioner som manglende papirindikator, fine justeringsstop osv.

Parameters

SPEED 70 – 120 Ark A4/min.
TYPES OF FOLD
 standard letter, concertina, single, double parallel, brochure, half concertina
FORMAT A3, A4, A5
GRAMMAGE 80 – 160 g/m2
INPUT KAPACITET
 300 Ark (80 g/m2)
DIMENSIONER
 770 x 445 x 490 mm
PAKKE STR.
 460 x 560 x 480 mm
VÆGT nett 23 kg, gross 27,5 kg
VOLTAGE / FREQUENCY 230 V / 50 Hz

Køb / Leasing

Køb / Leasing

Shopping Basket