Bookletmakers

På booklet siden kan vi tilbyde et bredt spekter. Startende med en let betjent hæfte-false enheder som er velegnet til kontor, forretninger, skoler mv. Men også in-line løsninger med 24 stationers optager, hæfte-fals, forkants- eller 3 side trim, squarepres og udlæg.

Morgana BM350/500

Morgana BM350 / 500 er en modulær hæfteopløsning til centraliserede reproduktionsafdelinger og kommercielle printudbydere – store og små. Kunderne kan vælge mellem en række omkostningseffektive muligheder for at understøtte deres applikationskrav. Systemet er pakket med en lang række unikke teknologier, der leverer færdige bøger med kvalitet til at matche dagens tryksystemer.

Kunderne kræver flere medier alsidighed fra digital print. Morgana BM350 / 500 er designet fra bunden til arbejde med dagens coatede, ubelagte og teksturerede papirbeholdere.

Nøglefunktioner

BM500 – 200 sider (50 ark) håndfodret booklet maker
BM350 – 140 sider (35 ark) håndfodret booklet maker
Intuitiv brugergrænseflade
Patenteret foldemekanisme giver en skarp og professionel finish
Bogtykkelsesmåling indstiller automatisk foldevalserne
Heavy duty hæftehoveder med 5000 stiftekassette
Face Trimmer Module-opsætningen vil trimme ædelsten fra forsiden af bogen
Valgfri firkantet enhed for at give kvadratiske kantede bøger med fladere finish.
Modular Design

Booklet Maker – Den enkleste konfiguration inkluderer Booklet Maker og outputbakken for at give en enkel løsning til at producere håndfødte sæt – hæftning, foldning og stabling.

Face Trimmer – Tilsætningen af trimmeren fjerner den shingled effekt på forsiden af det foldede dokument og giver en ren dokumentkant.

Squarefold – denne enhed tilføjer en firkantet foldet rygsøjle for et professionelt, perfekt bundet look til den færdige bog.

Håndfodring – Udgang fra en hvilken som helst printenhed kan manuelt føres gennem brochuren maker, ansigts trim og squarefold moduler.

Køb / Leasing

Downloads

Hohner Foldnak comp

Precision hele vejen ned langs linjen

Alle fire moduler arbejder i kø for høj kvalitet hæftning. Robo-Feeder behandler pålideligt produkterne via en samlingsbro til Foldnak Compact til hæftning, foldning og trimning. SP 100 Compact trykker hæftebøjlen i en firkantet form, hvilket giver det hæftede hæfte udseendet af et bundet produkt. Foldnak Compact Line til premium bookletmaking er specielt velegnet til digitale eller offsettrykbureauer, og alle, der ønsker at producere hæftehæfter i hyppigt ændrede printkørsler.

Robo-Feeder
Uafhængig fodring Robo-Feeder er det perfekte valg til bookletmaking i den digitale trykkeribranchen: den fungerer pålideligt og effektivt og er uafhængig af printeren. Efter indsættelse af den udskrevne papirbunke adskiller Robo-Feeder automatisk det i sæt.
– Glat kombination af trykte plader af forskellig vægt
– Korte opsætningstider til ofte skiftende udskrivninger
– Høj kapacitet på op til 1.300 ark
– Separat suge- og blastluftjustering sikrer en mild behandling

Collection Bridge
Perfekt kombination til bookletmakers Den nye Collection Bridge gør det muligt for Robo-Feeder at operere med bookletmakere som Foldnak Compact. Samlingsbroen kan vælges og styres via displayet af Foldnak Compact.
– Tunet med Robo-Feeder i format og hastighed
– Kombination af bro og Foldnak 8 kræver en ekstra elektronisk boks

Foldnak Compact
Bookletmaker og trimmer i en enhed Foldnak Compact kombinerer funktionerne i hæftning og trimning i en enkelt og kompakt enhed. Med en af de bredeste vifte af formater i sin klasse er den specielt velegnet til små, mellemstore og hyppigt skiftende tal i digital eller offset print.
– Behandling af loopklammer
– Skarp fold på grund af presning inden forkanten
– Mobile clinchers sikrer en tæt pasform af hæftesten
– Side og front jogger

SP 100 Compact
Nøjagtigt pres for perfekt ryggen Hohner SP 100 Compact forenkler hæfterne præcist og hurtigt. Hæklet ryggen er stadig presset i en firkantet form, hvilket giver den hæftede hæfte udseendet af en høj kvalitet bindende.
– Op til 3.000 stk. Pr. Time
– Raffinering af hæfter

Køb / Leasing

Downloads

Horizon SPF-200A

SPF-200A / FC-200A hæfteren er fuldt automatiseret med øjeblikkelige opsætninger via den store ikonbaserede farve berøringsskærm til brugervenlig betjening. Skærmen bruges også til finjustering af finjustering og opbevaring / tilbagekaldelse af op til 200 job.

Avanceret automatisering – Alle nødvendige indstillinger for en bred vifte af hæfteformater, der spænder fra CD til A4 Landscape, kan udføres automatisk via berøringsskærmen.

Højhastighedsproduktion – Maksimal produktionshastighed er 4.500 bøger i timen med A5 hæfter.

Non-stop Operation – En afvisning-funktion tillader non-stop-drift. Fejlede brochurer afvises i den indbyggede afvisningsbakke, så kun gode brochurer leveres til transportøren til non-stop drift og præcis brochurer.

Omkostningsbesparelser – SPF-200-serien behandler de forudgående 4 arkark i stedet for foldede signaturer for at klare foldeprocessen.

JDF Workflow – Systemet kan forbedres yderligere med Horizons pXnet bindemiddelstyringssystem, der integrerer JDF-workflow fra upstream-enheder.

Køb / Leasing

Downloads

Shopping Basket